Magyar

Bútorainkat olyan szeretettel készítjük,

mint amilyen szeretettel saját gyermekeinkről gondoskodunk

Gondoskodás az utódainkról...

Akár az érzelmek szimfóniája, akár kósza dallamok csendülnek fel lelkünkben, amikor egy alvó újszülöttre pillantunk, a gondoskodás elszánt érzése lesz, ami szülőként a baba világrajöttétől áthatja az érzéseinket. Akár nagyívű jövőképet, akár csak a nyugodt, biztonságos holnapot képzeljük el a gyerekágy keretére támaszkodva, abban biztosak vagyunk, hogy lehetőségeinkhez mérten a lehető legjobb világot teremtjük meg utódunknak, hogy messzebbre, magasabbra vezessen életútjuk, amin éppen elindulnak.

A Faktum ennek a zengő érzelmű időszaknak szeretne harmonikus, biztonságos keretet kínálni. Bútoraink tervezésekor, egy komplex szobaberendezés elemeinek a kialakításakor nem csak a baba, hanem a róla gondoskodó anyuka igényeit is igyekszünk kiszolgálni.

Faktum gyermekbútor - amit az első pillanattól megadhatunk a gyermek sikeres fejlődéséhez.

Puha fészek egy sziklaszirt elérhetetlen ormán vagy egy melegebb vizű tengeröböl. Meleg odú egy erdő mélyén vagy baldachinos bölcső egy metropolisz felhőkarcolójának a sokadik emeletén. 

Az utódokról való gondoskodás az élővilág legnagyszerűbb ösztöne, az újjászületés, a fennmaradás alapvető feltétele. Akárhova pillantunk a természetben, a megújulás felemelő érzésével töltődünk fel. Mi a magunk részéről azzal járulunk hozzá ehhez az örök körforgáshoz, hogy segítünk a gyermekek első kicsiny lakhelyének a kialakításában.

Egy erdő fáit képzeljük magunk elé, ahol a magasban, a lombkorona biztonságában madárszülők épp fészket „építenek”. Szeretnénk mi lenni azok, akik a puha tollakat adják hozzá.

Az elérhető legjobb.

A teljesíthető legjobb. Ennél nem adjuk alább. A Faktum, azon túl, hogy alapítása óta zászlóján ragyog a környezettudatosság címere, a felhasznált anyagokban, kivitelezés minőségében, az alkalmazott technológiában, és a bútorai használati értékében is átlag feletti szintre törekszik. Ez az alapja annak, hogy immár két évtizede, sok tízezernyi újszülött első szobaberendezéseként választották a biztnságot, a megbízható minőséget - a Faktum bútorait.

Elkötelezettek vagyunk a gyermekek harmonikus, biztonságos fejlődése iránt.

A magunk részéről ehhez úgy tudunk a leginkább hozzájárulni, hogy olyan bútorokat gyártunk, amelyekkel nem csak célszerűen rendezhetők be a gyerekszobák, de használatuk örömtelivé varázsolja a gyermekek mindennapjait. Minden erőnket arra fordítjuk, hogy bútoraink minősége egyenértékű legyen a nemzetközi piacon működő versenytársakéval, vagy meghaladja azokét, és ezt a minőséget vevőink a megvásárlást követő pillanattól folyamatosan élvezzék. A Faktum által képviselt értékrend párhuzamos a vevők elvárásaival. Ez a záloga vállalatunk folyamatos fejlődésének, ez biztosít munkatársainknak, partnereinknek tisztes megélhetést, tervezhető jövőt.